Boy am I chatty today. I know not very different from any other day. I have had so much to say with very little time to post. My computer time has been next to none so today is the day I am playing catch up. I really haven't made too much mention of my mini getaway to St. Anne's Spa with my sister and our friend Anna. We are leaving this weekend and I could not be more delighted to just get some time away. One thing I know I want to do is sleep. I have been running around after the kids, working and just doing things that need to be done. I just received confirmation of what we will be doing for the two days. Here's my agenda.
April 26, 2009 1:00 PM ‑ 1:15 PM (15min) ‑ Orientation and Tour
April 26, 2009 2:15 PM ‑ 3:15 PM (60min) ‑ Swedish Massage (60 min)
April 26, 2009 4:00 PM ‑ 4:30 PM (30min) ‑ Afternoon Tea
April 26, 2009 5:00 PM ‑ 5:30 PM (30min) ‑ Meditation
April 26, 2009 7:15 PM ‑ 8:15 PM (60min) ‑ Dinner
April 27, 2009 9:00 AM ‑ 10:00 AM (60min) ‑ AM Yoga
April 27, 2009 10:30 AM ‑ 11:30 AM (60min) ‑ Botanical Resurfacing Facial
April 27, 2009 12:45 PM ‑ 1:45 PM (60min) ‑ Lunch
If you want to check it out go here http://www.steannes.com/home.html
I am excited because I just ordered something special for my sister and Anna that will be waiting there for them when we arrive in our room. They are going to be shocked but delighted when they see what I have picked out for them. I am also working on a special 8x8 Sister's mini album for my sister. Something that I can keep adding layouts to. I hope she likes it.
I better get going as the boys are ransacking this house.
Please remember is you are reading this and would like to be entered into the BLOG CANDY GIVEAWAY then go here to read up and enter http://a-day-in-the-life-of-sweet-pea.blogspot.com/2009/04/embellish-thisblog-candy-giveaway.html or go down three enteries.